Filtër me vetëpastrim për njësi të fshehura në tavan

BAE20A

Pastrimi automatik i filtrit arrin efikasitet më të lartë dhe komoditet me kosto mirëmbajtjeje më të ulëta

BAE20A

Karakteristikat e produktit

  • Cilësi e përmirësuar e ajrit në dhomë, duke parandaluar grumbullimin e pluhurit dhe të aromave në filtër
  • Kosto më të ulëta mirëmbajtjeje dhe më pak ndërprerje sistemi, pasi pluhuri largohet lehtësisht me një fshesë me korrent
  • Reduktim i kostove të përdorimit deri në 20%
  • Përfitim i madh në qëndrueshmërinë e përgjithshme të sistemit, pasi parandalohet bllokimi i filtrave
  • I kombinueshëm me njësi të holla të fshehura në tavan

Përfitimet

  • Filtër me pastrim automatik

    Filtër me pastrim automatik

    Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.