Specifications Table for ARXP-K3

ARXP20K3V1B ARXP25K3V1B ARXP35K3V1B
Mbulesa Colour   E bardhë fildishi E bardhë fildishi E bardhë fildishi
Dimensionet Njësia Lartësia mm 550 550 550
    Gjerësia mm 765 765 765
    Thellësia mm 285 285 285
  Njësia e ambalazhuar Lartësia mm 612 612 612
    Gjerësia mm 906 906 906
    Thellësia mm 402 402 402
Weight Njësia kg 32 32 32
  Njësia e ambalazhuar kg 34 34 34
Kompresori Model   1YC25GXD#C 1YC25GXD#C 1YC25GXD#C
  Sasia e vajit cm³ 375 375 375
  Type   Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht Kompresor me lëkundje i izoluar hermetikisht
  Fuqia W 800 800 800
  Lloji i vajit   FW68DA FW68DA FW68DA
Ambalazhimi Pesha kg 2 2 2
Shkëmbyesi i nxehtësisë Gjatësia mm 805 805 805
  Radhët Sasia   2 2 2
  Distanca midis fletëve mm 1.40 1.40 1.40
  Stadet Sasia   24 24 24
  Passes Quantity   3.1 3.1 3.1
  Tube type   ø7 Hi-XD ø7 Hi-XD ø7 Hi-XD
  Fleta Type   Fletë me gdhëndje (PE) Fletë me gdhëndje (PE) Fletë me gdhëndje (PE)
Ventilatori Lloji   Ventilatori i helikës Ventilatori i helikës Ventilatori i helikës
  Niveli i qarkullimit të ajrit Ftohje Nom. m³/min 36.0 36.0 36.0
      Nom. cfm 1,271.3 1,271.3 1,271.3
    Ngrohje Nom. m³/min 27.0 27.0 27.0
      Nom. cfm 953.0 953.0 953.0
Motori i ventilatorit Modeli   D50Q-28 D50Q-28 D50Q-28
  Fuqia W 50 50 50
  Shpejtësia Ftohje I lartë rpm 920 920 920
      Nom. rpm 920 920 920
      I ulët rpm 800 800 800
    Ngrohje I lartë rpm 860 860 860
      Nom. rpm 800 800 800
      I ulët rpm 400 400 400
Niveli i fuqisë së zhurmës Ftohje dBA 60 60 62
  Ngrohje dBA 61 61 62
Niveli i presionit të zhurmës Ftohje I lartë dBA 46 46 48
  Ngrohje I lartë dBA 47 47 48
Antipiretik Type   R-32 R-32 R-32
  Ngarkesa kg 0.76 0.76 0.76
  Mbushja TCO2Eq 0.52 0.52 0.52
  GWP   675 675 675
Lidhjet e tubacioneve Liquid OD mm 6,4 6,4 6,4
  Gazi Diametri i jashtëm mm 9.50 9.50 9.50
  Kullimi Diametri i jashtëm mm 18 18 18
  Gjatësia e tubacioneve Maks. OU - IU m 20.0 20.0 20.0
    Sistemi Pa ngarkesë m 10.0 10.0 10.0
  Additional refrigerant charge kg/m 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m) 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m) 0.02 (për gjatësinë e tubave që kalojnë 10m)
  Ndryshimi i nivelit IU - OU Maks. m 15.0 15.0 15.0
  Termoizolimi   Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi
Capacity control Method   E ndryshueshme (inverter) E ndryshueshme (inverter) E ndryshueshme (inverter)
Aksesore Standarde Tapë kullimi 1 1 1
  Manual instalimi 1 1 1
  Etiketa e ngarkesës së ftohësit 1 1 1
  Etiketa në shumë gjuhë për gazet e fluoruara të efektit serë 1 1 1
Power supply Faza   1~ 1~ 1~
  Frekuenca Hz 50 50 50
  Tensioni V 220-240 220-240 220-240
Lidhjet e telave For power supply Quantity   3 3 3
    Remark   Kablloja e tokëzimit përfshihet Kablloja e tokëzimit përfshihet Kablloja e tokëzimit përfshihet
  For connection with indoor Sasia   4 4 4
    Remark   Kablloja e tokëzimit përfshihet Kablloja e tokëzimit përfshihet Kablloja e tokëzimit përfshihet
Shënime Përmban gaze të fluorinuara të efektit serrë Përmban gaze të fluorinuara të efektit serrë Përmban gaze të fluorinuara të efektit serrë
  Shiko skicën e veçantë për diapazonin e funksionimit Shiko skicën e veçantë për diapazonin e funksionimit Shiko skicën e veçantë për diapazonin e funksionimit
  Shiko skicën e veçantë për të dhënat e skicave elektrike Shiko skicën e veçantë për të dhënat e skicave elektrike Shiko skicën e veçantë për të dhënat e skicave elektrike