Ngrohësi paraprak për Modular L Pro

ALD-HESA

Shtrin gamën e përdorimit të Modular L në klimat shumë të ftohta

ALD-HESA

Karakteristikat e produktit

  • Menaxhimi i shkrirjes inteligjente, cikli i shkrirjes reduktohet në mënyrë drastike duke e mbajtur efikasitetin në nivelin më të lartë të mundshëm
  • Zgjidhje totale për ajër të pastër me furnizimin e Daikin me post-ngrohës dhe Modular L Pro
  • Komoditet i shtuar në temperatura të ulëta të jashtme falë kontrollit të saktë të vlerës së caktuar të temperaturës së ajrit të furnizuar.
  • Koncept i ngrohësit elektrik të integruar (nuk kërkohen aksesorë shtesë)
  • Funksionimi më efikas i shkrirjes i disponueshëm në treg
  • Ngrohësi konsumon vetëm atë që kërkohet për post-ngrohje në vlerën e caktuar të temperaturës së dëshiruar të ajrit të furnizimit, duke kursyer kështu energji

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.