Solucion për ajër të pastër i paracaktuar

ADT-FDI

Ventilim i lartë me rikuperim nxehtësie

ADT-FDI

Karakteristikat e produktit

  • Gama e paracaktuar: përzgjedhja, dhënia e ofertës dhe porositja
  • Lidhet direkt me njësitë e jashtme të paracaktuara Daikin DX
  • Motor me efikasitet premium IE
  • Rrota e nxehtësisë me efikasitet të lartë (rikuperimi i nxehtësisë)
  • Dizajn kompakt
  • Në përputhje me cilësinë e ajrit të brendshëm me direktivat e higjienës VDI
  • Gama e funksionimit në ambient nga - 20°C në +46°C
  • Integrim direkt në intelligent Touch Manager për monitorimin dhe kontrollin

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.