ACQ71DV1 ACQ100DV1 ACQ125DV1 ACQ140DV1
Mbulesa Materiali   Çelik i galvanizuar Çelik i galvanizuar Çelik i galvanizuar Çelik i galvanizuar
Dimensionet Njësia Lartësia mm 265 300 300 300
    Gjerësia mm 820 820 820 820
    Thellësia mm 820 820 820 820
  Njësia e ambalazhuar Lartësia mm 306 335 335 335
    Gjerësia mm 916 916 916 916
    Thellësia mm 916 916 916 916
Weight Njësia kg 31 39 39 39
  Njësia e ambalazhuar kg 34 42 42 42
Shkëmbyesi i nxehtësisë Radhët Sasia   3 3 3 3
  Distanca midis fletëve mm 1.41 1.41 1.41 1.41
  Sipërfaqja ballore 0.3700 0.4600 0.4600 0.4600
  Stadet Sasia   10 12 12 12
  Tube type   Zgavër e brendshme Zgavër e brendshme Zgavër e brendshme Zgavër e brendshme
  Fleta Type   Fletë e ndarë Fletë e ndarë Fletë e ndarë Fletë e ndarë
    Trajtimi   Hidrofilik Hidrofilik Hidrofilik Hidrofilik
  Gjatësia mm 1,772 1,831 1,831 1,831
  Diametri i tubit mm 7 7 7 7
  Tube material   Bakër Bakër Bakër Bakër
Ventilatori Lloji   Ventilator turbo Ventilator turbo Ventilator turbo Ventilator turbo
  Sasia   1 1 1 1
  Niveli i qarkullimit të ajrit Ftohje I lartë m³/min 24.4 29.2 34.0 34.0
      I lartë cfm 860 1,030 1,200 1,200
      Nom. m³/min 20.5 24.4 29.2 29.2
      I ulët m³/min 17.6 21.0 26.3 26.3
      I ulët cfm 620 740 930 930
    Ngrohje I lartë m³/min 24.4 29.2 34.0 34.0
      I lartë cfm 860 1,030 1,200 1,200
      Nom. m³/min 20.5 24.4 29.2 29.2
      I ulët m³/min 17.6 21.0 26.3 26.3
      I ulët cfm 620 740 930 930
      Nom. cfm 725 860 1,030 1,030
      Funksionim pa zhurmë cfm 530 620 780 780
      Funksionim pa zhurmë m³/min 15.0 17.6 22.1 22.1
    Ngrohje Nom. cfm 725 860 1,030 1,030
      Funksionim pa zhurmë cfm 530 620 780 780
      Funksionim pa zhurmë m³/min 15.0 17.6 22.1 22.1
Motori i ventilatorit Sasia   1 1 1 1
  Modeli   MCK28/30E/EW 70W 310VDC MCK40/50E/EW 100W 310VDC MCK40/50E/EW 100W 310VDC MCK40/50E/EW 100W 310VDC
  Transmetimi   Transmetim direkt Transmetim direkt Transmetim direkt Transmetim direkt
  Shpejtësia Shkallëzimet   4 + pa zhurmë + automatik 4 + pa zhurmë + automatik 4 + pa zhurmë + automatik 4 + pa zhurmë + automatik
    Ftohje I lartë rpm 610 680 780 780
      I ulët rpm 460 510 620 620
    Ngrohje I lartë rpm 610 680 780 780
      I ulët rpm 460 510 620 620
  Fuqia Nominal W 70 100 100 100
  Phase x Voltage V 310VDC 310VDC 310VDC 310VDC
  Amperët me ngarkesë të plotë (FLA) Ftohje A 0.52 0.77 1.12 1.12
    Ngrohje A 0.52 0.77 1.12 1.12
  Indeksi i mbrojtjes   20 20 20 20
  Grada e izolimit   Kategoria "E" Kategoria "E" Kategoria "E" Kategoria "E"
  Polet   8 8 8 8
  Shpejtësia Ftohje Mesatar rpm 520 580 680 680
      Funksionim pa zhurmë rpm 410 435 530 530
    Ngrohje Mesatar rpm 520 580 680 680
      Funksionim pa zhurmë rpm 410 435 530 530
Niveli i fuqisë së zhurmës Ftohje dBA 54 56 60 60
  Ngrohje dBA 54 56 60 60
Niveli i presionit të zhurmës Ftohje I lartë dBA 41 44 47 47
    Nom. dBA 38 41 44 44
    I ulët dBA 35 38 43 43
    Funksionim pa zhurmë dBA 32 36 41 41
  Ngrohje I lartë dBA 41 44 47 47
    Nom. dBA 38 41 44 44
    I ulët dBA 35 38 43 43
    Funksionim pa zhurmë dBA 32 36 41 41
Antipiretik Type   R-410A R-410A R-410A R-410A
Lidhjet e tubacioneve Liquid Lloji   Lidhje konike Lidhje konike Lidhje konike Lidhje konike
    OD mm 9.52 9.52 9.52 9.52
  Gazi Lloji   Lidhje konike Lidhje konike Lidhje konike Lidhje konike
    Diametri i jashtëm mm 15.88 15.88 15.88 15.88
  Kullimi   19.05 19.05 19.05 19.05
  Termoizolimi   Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi Tuba lëngu dhe gazi
Decoration panel Ngjyra   E bardhë E bardhë E bardhë E bardhë
  Dimensionet Lartësia mm 82 82 82 82
    Gjerësia mm 990 990 990 990
    Thellësia mm 990 990 990 990
  Weight kg 4 4 4 4
  Dimensionet Njësia e ambalazhuar Thellësia mm 1,020 1,020 1,020 1,020
      Lartësia mm 110 110 110 110
      Gjerësia mm 1,020 1,020 1,020 1,020
Filtër ajri Type   Me heqje/me larje Me heqje/me larje Me heqje/me larje Me heqje/me larje
Sisteme kontrolli Telekomandë me rreze infra të kuqe   ARCWLA ARCWLA ARCWLA ARCWLA
  Telekomandë me tela   ARCWB ARCWB ARCWB ARCWB
Kontrolli i drejtimit të ajrit 4 drejtime, vertikale 4 drejtime, vertikale 4 drejtime, vertikale 4 drejtime, vertikale
Ambalazhimi Material   EPS, Stendë e valëzuar EPS, Stendë e valëzuar EPS, Stendë e valëzuar EPS, Stendë e valëzuar
  Pesha kg 3 3 3 3
Fuqia në hyrje Ftohje Nom. kW 0.067 0.094 0.137 0.137
  Ngrohje Nom. kW 0.067 0.094 0.137 0.137
Kontrolli i temperaturës Kontroll i mikrokompjuterit Kontroll i mikrokompjuterit Kontroll i mikrokompjuterit Kontroll i mikrokompjuterit
Power supply Emri   V1 V1 V1 V1
  Faza   1~ 1~ 1~ 1~
  Frekuenca Hz 50 50 50 50
  Tensioni V 220-240 220-240 220-240 220-240
Diapazoni i tensionit Maks. % 10 10 10 10
  Min. % -10 -10 -10 -10
Lidhjet e telave - 50Hz For power supply Sasia   3 3 3 3
    Remark   4 për lidhje elektrike ndërnjësie (përfshihet tokëzimi) 4 për lidhje elektrike ndërnjësie (përfshihet tokëzimi) 4 për lidhje elektrike ndërnjësie (përfshihet tokëzimi) 4 për lidhje elektrike ndërnjësie (përfshihet tokëzimi)