Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

Sky Air - ACQ-D

Zgjidhja që u përgjigjet nevojave kryesore të dyqaneve të vogla

ACQ-D

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja ideale për mjedise shitjeje dhe biznesi me shumë lëvizje dhe për dyqanet e vogla
 • Efikasitet i përmirësuar në energji: etiketa energjie deri në A+
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Dizajn i fortë dhe cilësi e lartë në ndërtim
 • Instalim dhe mirëmbajtje e thjeshtë falë strukturës së përmirësuar të ndërtimit
 • Ajri mund të shkarkohet në secilin nga 4 drejtimet
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Kontrolloni disa njësi të brendshme njëkohësisht përmes kontrollit të grupit Siesta Sky Air (opsionale)
 • Pompë standarde kullimi me shtytje 700 mm.
 • Hyrja opsionale e ajrit të freskët

Përfitimet

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

  Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

 • Rindezja automatike

  Rindezja automatike

  Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

 • Vetë-diagnostikimi

  Vetë-diagnostikimi

  Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

 • Kompleti i pompës së kullimit

  Kompleti i pompës së kullimit

  Lehtëson tharjen e avullit të kondensuar nga njësia e brendshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.