A1 Kondensimi i naftës

A1 - A1 BO

A1 BO

Karakteristikat e produktit

  • Bojler kondensimi me vaj me qëndrim në dysheme
  • Spektri i energjisë 12 deri 34 kW
  • Djegës blu nafte, pompë e integruar e rregulluar me efikasitet të lartë, lidhje LAS dhe trajtim me kondensator dhe sensor i temperaturës së jashtme
  • Teknologji TWINTEC fituese çmimesh dhe e regjistruar me patentë
  • Kontroll i integruar elektronik i volitshmërisë

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.