Daikin Online Controller

Daikin Kontrolluesi Onlajn

Gjithmonë në kontroll. Kontrolloni klimën tuaj kudo dhe në çdo kohë.

Thjesht lidhni njësinë tuaj me Wi-Fi dhe shkarkoni aplikacionin që të ndryshoni termostatin, të vendosni programimet e temperaturës, të analizoni konsumin e energjisë dhe të zhvilloni ciklin tuaj të punës "If this, then that". I përputhshëm me gamën tonë Split dhe zgjidhjet e ngrohjes, Daikin Online Controller është ideal për kontroll të klimës gjatë të gjithë vitit.

Mësoni më shumë rreth njësive të përputhshme
Shtëpia juaj

Shtëpia juaj

Ky ekran ju ofron një pamje të përgjithshme të dhomës suaj. Nga këtu mund të keni akses te të gjitha veçoritë dhe mund të kontrolloni në mënyrë të centralizuar deri në 50 njësi njëkohësisht.

Dhomat individuale

Rregulloni temperaturën, regjimin e përdorimit, purifikimin e ajrit dhe ventilatorët për dhoma individuale me termostat interaktiv.

Dhomat individuale
Programimi i kohës

Programimi i kohës

Krijoni programe të ndryshme me deri në 6 veprime në ditë për 7 ditë dhe aktivizoni regjimet specifike të punës.

Përdorimi i energjisë

Monitoroni konsumin e energjisë për të rritur kursimet. Grafikët dhe ikonat me përdorim të lehtë ju ndihmojnë të shikoni se ku mund të kurseni.

Energy_usage_control_564x365_v3.png
If this, then that

If this, then that

Programoni njësinë tuaj për të reflektuar stilin tuaj të jetesës. Duke e lidhur me pajisje të ndryshme përmes platformës iFTTT, ju mund të kontrolloni në distancë çdo element në shtëpinë tuaj. Për shembull: Nëse dilni nga shtëpia, atëherë ngrohja do të fiket.

Shkarkoni aplikacionin

Manualet dhe deklarata e konformitetit

BRP069A41

Mëso më shumë

BRP069A42

Mëso më shumë

BRP069A43

Mëso më shumë

BRP069A45

Mëso më shumë

BRP069A61

Mëso më shumë

BRP069A62

Mëso më shumë

Më shumë informacione

Pyetje të shpeshta