Skip to main content

Optimised Heating 4

Misioni ynë: të mposhtim të ftohtin e dimrit

Pse duhet të zgjidhni Optimized Heating 4 nga Daikin

Efikasitet

Projektuar për klimat e ftohta, Optimised Heating 4 krijon një mjedis të brendshëm komod ndërkohë që ruan vlerësime të shkëlqyera efikasiteti në energji deri në A+++ në ngrohje.

Besueshmëri

Për të garantuar funksionimin e pandërprerë të sistemit tuaj të ngrohjes, edhe në temperatura të ulëta deri në -25°C, gama e Optimised Heating 4 ofron kapacitete të larta në ngrohje.

Komoditet

Me gamën e Optimised Heating 4, asnjëherë nuk do t’ju duhet të sakrifikoni komoditetin në këmbim të efikasitetit në energji, falë logjikës së oxhakut.

Opsione të ndryshme dizajni për enterierin tuaj

Komoditet

Logjika e oxhakut

Kur temperatura e dhomës arrin temperaturën e vendosur me burim dytësor ngrohjeje, si oxhaku, kompresori ndalon dhe njësia e brendshme vazhdon të rrotullojë vetëm ventilatorin.

Për më tepër, rrotullimi i ventilatorit përshtatet automatikisht sipas temperaturës së caktuar dhe ndryshimit të temperaturës së ambientit të brendshëm.

*E disponueshme në njësitë me montim në mur Stylish dhe Perfera

Përforcuesi i ngrohjes

Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit.

Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift).

*Gjendja e testimit të përforcuesit të ngrohjes: Klasi 50, temperatura e jashtme 2°C - Temperatura e brendshme 10°C, Cilësimi R/C: 23°C”

**E disponueshme në gamën e ngrohjes plotësisht të optimizuar

Zhurmë e padëgjueshme

Njësia e brendshme Perfera është praktikisht e padëgjueshme. Njësia funksionon kaq pa zhurmë, sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty.

Ajër i pastër, i shëndetshëm dhe komod

Krijimi i një mjedisi të shëndetshëm të brendshëm është i rëndësishëm për rajonet me klima të ftohta. Daikin përdor teknologjinë Daikin Flash Steamer dhe një filtër Saranet për të përmirësuar cilësinë e ajrit në zyrën, shtëpinë apo dyqanin tuaj. Syri inteligjent i Daikin gjithashtu zbulon qarkullimin e ajrit dhe e kalon sistemin në një regjim me efikasitet në energji kur nuk dallohet njeri në dhomë. Ventilatori (niveli i shpejtësisë dhe zhurmës) garanton funksionim të pandërprerë të njësisë.

Një shtëpi e vogël me stil modern në një ambient të gjelbër

Besueshmëri

Gama e Optimised Heating 4 përfshin veçori shtesë për të reduktuar akumulimin e akullit, duke përfshirë një pllakë të poshtme me funksion të përmirësuar. Sistemi mund ta shkrijë akullin më shpejt për të arritur më shumë komoditet dhe besueshmëri.

Korniza e re e poshtme e shkarkon ujin direkt në tokë. Ilustrim.

Kontroll i lehtë

Gjithmonë në kontroll

Nga tani e tutje, Daikin Residential Controller disponohet si standard në gamën e ngrohjes plotësisht të optimizuar.

Shkarkoni aplikacionin Daikin Residential Controller, lidhni njësinë tuaj me Wi-Fi dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

E RE! Tani e disponueshme me kontroll zanor përmes Amazon Alexa ose Google Assistant

Instalim i lehtë

Deri në A+++

Optimised 4 e Daikin ofron një gamë të gjerë sistemesh deri në A+++ të optimizuara për çdo mjedis.

Gama ofron gjithashtu një proces të shpejtë dhe të lehtë, i cili përfshin:

Pamje nga afër e tubave që dalin nga muri.

Tubacione të zgjeruara: Ky tubacion më i gjatë është i përshtatur posaçërisht për të akomoduar muret e trasha të ndërtesave skandinave, dhe i ndihmon kontraktorët të reduktojnë kohën e instalimit.

Pamje nga afër e dorezës së re në njësinë e jashtme.

Dorezë ngritëse e përmirësuar: Doreza me dizajn të ri i ndihmon instaluesit ta transportojnë me lehtësi njësinë e jashtme ndërkohë që mbajnë veshur dorashka të trasha.

Pamje nga afër e sustës së serpentinës

Susta e serpentinës: Falë këtij përmirësimi, tubat mund të përthyhen më lehtë pa u deformuar. Për shembull në këndet e forta susta mund të jetë e dobishme për të shmangur deformimin e tubit.

E disponueshme në gamën e plotë.

Produkte të ngjashme

 • Stylish

  • Dizajn për ngrohje dhe ftohje i vlerësuar me çmime, i disponueshëm në ngjyrë kristali të bardhë mat - një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier
  • Njësi me montim në mur: deri në A+++ në ngrohje
  • Logjika e oxhakut
  • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)
 • Perfera

  • Me montim në mur deri në A+++ në ngrohje
  • Logjika e oxhakut
  • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)
 • FVXM-A

  • Njësi moderne me qëndrim në dysheme për komoditet optimal në ngrohje, falë veçorive unike të ngrohjes
  • Ideal për instalim poshtë një dritareje
  • Qarkullim ajri i dyfishtë, përforcuesi i ngrohjes, ngrohja plus dhe ngrohja nga dyshemeja për ngrohje optimale
  • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)

 • Comfora +

  • Me montim në mur deri në A++ në ngrohje
  • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (opsional)

Mësoni më shumë