Për Daikin Central Europe

Kush jemi ne?

Daikin në Evropën Qendrore. Ne kujdesemi për klimën unike. Në 16 vende të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Menaxhimi i Daikin për Evropën Qendrore
Karl Livens, Drejtor, dhe Markus Has, Drejtor i Autorizuar për Daikin Central Europe

Mirë se vini. Ne jemi Daikin Central Europe – e themeluar në vitin 1999 me seli në Vjenë, Austri. Si një degë e Daikin Europe N.V. ne ofrojmë produkte, zgjidhje dhe shërbime të gamës së lartë për klimatizim, cilësi e ajrit të brendshëm dhe ventilim, për ngrohje dhe ftohje me efikasitet të lartë energjetik, ngrirje të thellë dhe ftohje, si dhe përgatitjen e ujit të ngrohtë shtëpiak. Me një qarkullim rajonal prej 289 milion Euro në vitin fiskal 2020* ne jemi lider në zgjidhjet HVAC-R**.

Ekipi ynë prej më shumë se 450 specialistësh është përgjegjës për para-shitjet, shitjet dhe servisimin në 16 vende në Evropën Qendrore dhe Lindore. Nga shtëpitë private te ndërtesat të larta, nga dyqanet te hotelet, nga ndërtesat e zyrave te shitoret, nga projektet e infrastrukturës te objektet e mëdha të prodhimit - ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat e klientëve tanë. Motoja jonë: Le të bashkëkrijojmë një klimë unike.

 

Carl Lievens, Drejtor
Markus Haas, Drejtor i Autorizuar

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH

 

*Viti Fiskal 2020 (Prill 2020 – Mars 2021)
**HVAC-R zgjidhje për Ngrohje, Ajrosje, Kondicionim ajri dhe Ftohje

 

Kërkoni përshtatjen perfekte?

Daikin ofron zgjidhje premium për ngrohje dhe ftohje

Zgjidhni nga gama e madhe e zgjidhjeve premium të ngrohjes dhe ftohjes për t'iu përshtatur të gjitha mjediseve, madhësive të dhomave ose ndërtesave dhe preferencave personale. Si një markë udhëheqëse globale, produktet dhe zgjidhjet tona përmbushin standardet më të larta të cilësisë. Sot, 85 % e njësive të Daikin të shitura në Evropë prodhohen dhe projektohen në Evropë.

Përfitoni nga shërbimi i plotë

Mbështetuni te shërbimi i plotë i asistencës së Daikin

Nga komisioni deri te mirëmbajtja, monitorimi nga distanca, optimizimet dhe përmirësimet e rregullta, përmirësimet dhe "Stand by me" - mund të mbështeteni në shërbimin e plotë për Daikin tuaj për të ofruar performancë të lartë gjatë gjithë jetës së tij. Nëse dëshironi të merrni me qira një chiller ose një aplikim të përkohshëm për ftohje, jeni gjithashtu në adresën e duhur.

Let's co-create

Daikin's co-creation in Your Daikin World

Our vision is to become the No. 1 desired partner in co-creating a unique climate. We are looking forward to meeting you, partners, researchers, stakeholders, investors, interest groups and end-consumers in Your Daikin World, in our Flagship Stores in Vienna and Budapest or in one of our 150 partner-showrooms and Pop-up Stores.

Ready to join our team?

Training centre of Your Daikin World in Vienna

We are awarded “Great Place to Work – Best Employer 2020” for the 8th time since 2013. As our business is rapidly growing, we are a stable employer that is always looking for professionals and new talents to whom we offer exiting careers and practical trainings in our international network e. g. with our Sales & Service Academy or in one of our 9 training centers. Consequently, our customers benefit from best consultancy and service based on the latest technological trends. How cool is that.

Zbuloni më shumë

Stylish_instalation.jpg

Rrjeti ynë në Evropën Qendrore dhe Lindore

Daikin Central Europe ofron produkte, zgjidhje dhe shërbime në 16 vende në Evropën Qendrore dhe Lindore.

innovations-heather.jpg

Inovacioni

Zbuloni se si ne përmirësojmë cilësinë e jetës tuaj duke përdorur teknologjitë kryesore. Për një klimë unike.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Daikin Group

Daikin është një markë globale që plotëson nevojat e tregjeve të saj lokale.

environmentalresponsibility-930x870.png

Vizioni mjedisor

Ambjentet e sigurta dhe të shëndetshme të ajrit janë misioni ynë. Përpjekja për të arritur neutralitetin e karbonit deri në vitin 2050 është përgjegjësia jonë.

Corporate-Ethics-Heather.jpg

Përgjegjësia Sociale e Korporatës

Ne përpiqemi të bëhemi lider në të gjitha aspektet e biznesit tonë.

Të rejat tona më të fundit

Lexoni risitë tona

Lexoni blogun tonë

Frymëzohuni