1 2 3 4 5 6 building.jpg

1. Kuzhina

 • Kontrollet inteligjente ju lejojnë të menaxhoni me konsumin e energjisë
 • Regjimet e energjisë reduktojnë shpenzimet e vazhdueshme
 • Ujë i ngrohtë i prodhuar përmes energjisë së rinovueshme

2. Dhoma e ndenjes

 • Syri ynë inteligjent siguron qarkullim optimal të ajrit
 • Një shumëllojshmëri njësish të brendshme për t'iu përshtatur interierit tuaj
 • Përmirësoni performancën tuaj energjetike me ngrohjen nën dysheme

3. Banja

 • Ujë i ngrohtë i prodhuar përmes energjisë së rinovueshme
 • Lidhje me një radiator për peshqirët që të keni peshqirë të ngrohtë në mëngjes

4. Dhoma e gjumit

 • Flini gjatë gjithë natës me kontroll stabile të temperaturës
 • Thithni ajër të shëndetshëm, pa myk dhe substanca alergjike

5. Veranda

 • Njësitë rezistuese të jashtme performojnë në të gjitha kushtet klimatike

6. Çatia

 • Reduktoni konsumin e energjisë dhe kurseni para me panelet diellore